Take Away Cafe Standı
Coffee Shop Take Away Stand
Kahve dükkanınız için hazırladığımız özel tasarımı inceleyin. Müşterilerinizin içeceklerine son dokunuşlarını yapacağı alanda ürünleri bir araya toplayan dekoratif ve şık bir stand.
Pipet alanı, stick şekerlik, peçetelik, çatal bıçak gözü, plastik ve ahşap kaşıklıklar, ıslak mendil gözü, kağıt ek tutacak ve diğer tüm aksesuarlarınızı bir arada tutar.
Doğal ahşaptan üretilir. Dispenser peçetelik ile oldukça kullanışlı bir alan sunar.
Kahve Dükkanınız için Ahşap Stand
Müşteri hazırlık bankosu üzerinde ihtiyacınız olan tüm ürünleri bir araya toplayacak bir stand mı arıyorsunuz?
Peçetelik, çöp kutusu, ıslak mendil, ahşap kaşık, plastik tapalar, stick şekerler, çatal ve bıçak çekmecesi ve çok daha fazlasını bir arada yerleştirebileceğiniz ergonomik tasarımı inceleyin.
- 68,5cm (Genişlik) X 69cm (Yükseklik) X 34cm(Derinlik) ölçülerdedir.
- Özel olarak kurutulmuş masif çam ağacından üretilmiştir.
- Banko üzerine konulmak üzere tasarlanmıştır.
- 18cm uzunluğunda 5mm kalınlıkta 3 adet kapak demiri.
- 18cm uzunluğunda 2cm kalınlıkta 1 adet soğuk içecek kapağı çıtası bulunmaktadır.
- Üst parçada 8cm - 8,5cm - 8 cm (yükseklik) ölçülerinde 6 adet göz bulunur.
- Dispenser peçetelik ve arkadan çıkarılabilir çöp kutusu bulunur.
- 2 adet çekme kapaklı çatal bıçak gözü bulunur.
- 1 adet tarçın baharatlık bölümü ve sıcak içecek için kağıtlık bölümü mevcuttur.
- 10cm x 20cm x 12cm (derinlik) ölçülerinde pipet koyma alanına 26cm'lik pipetler dikine konulabilmektedir.
- İki kat çizilmeye karşı dayanıklı vernikle koruma altına alınmıştır.
- Nemli bez ile silinebilir.
Bu ürün sipariş üzerine üretilir. Siparişinizin gerçekleşmesinden sonra 15 iş günü içinde kargoya teslim edilir.
Standart ölçü size uymuyorsa eğer; bizimle iletişime geçip, talep edeceğiniz ölçüdeki ürün için fiyat alabilirsiniz.
Whatsapp: 0384 219 33 00 // info@hitab.net